Тиждень пожежної безпеки

16.10.2016 12:00

Тиждень знань Пожежної безпеки в Івано-Благодатненському НВК

В період з 7 по 11 листопада 2016 року в навчальному закладі проведено Тиждень знань Пожежної безпеки на тему: «Легко вогник запалити, та не легко загасити». 
Згідно плану в 1-4 класах пройшли виховні години «Пожежна тривога», «Вогнище – це романтично, проте дуже небезпечно», в 5-11 класах – «Причини виникнення пожеж та засоби боротьби з ними», «Що треба знати про пожежі», «Мої дії під час пожежі», «Червона квітка» - друг і ворог», «Скажемо пожежам «Ні!».
Організаторами заходу проведено конкурс малюнків та стінівок на тему: «Легко вогник запалити, та не легко загасити», перегляд мультфільмів та презентацій тощо.
Тиждень проведено з метою профілактичної роботи щодо запобігання травматизму невиробничого характеру, виховання поважного ставлення до безпеки людини, дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу в навчальному закладі.